Vásárlóink értéket teremtenek.

A mai fogyasztói társadalomban még mindig az a “divat”, hogy ha valamit megunsz, elhasználsz, tönkremegy, dobd ki és vegyél helyette újat. Hiába ömlik ránk mindenhonnan az információ e felfogás a környezetkárosító hatásáról, továbbra is ennek jegyében folyik a termelés és sajnos a fogyasztás is. Ahogy mondani szokták; szélsebesen rohanunk a szakadék, a végzetünk felé…

De ezzel a felfogással mi büszkén szembemegyünk!

A mi mottónk:

Ne dobd ki, hanem javítsd ki, fesd át, készíts belőle egyedit és megismételhetetlent!!!

Ehhez segítségképpen megalkottuk és itthon, Magyarországon gyártatjuk vizes bázisú bútorfestékünket és bútorlakkunkat, valamint a természetes összetevőkből álló kétféle bútorwaxunkat.

Milyen bútorokat tudnak vásárlóink termékeinkkel újjávarázsolni?

Termékeink abszolút felhasználó- és “amatőrbarátok”! 🙂 Nem szükséges asztalosnak, vagy profi festőnek lenni, sőt… Ez egy valóságos csodafesték, ugyanis simán megtapad szinte bármilyen felületen, mindenféle előkezelés (csiszolás!!!) nélkül.

Ezért tökéletesen megfelel akár laminált, lakkozott bútorok átfestésére is. Dolgozni vele egyszerű, ezért kezdők számára is ajánlott. Könnyen felvihető és kenhető, nem erős szagú (sőt..!), saját otthonunkban nyugodtan használható.

HH Vintage Bútorwax-unk fahéj és narancs illóolajat is tartalmaz, amely fokozza  használat közbeni élvezeti értékét. Az illat egy nap múlva elillan.

A HH Selyemfényű Bútorlakkunk szintén vizes bázisú bútorlakk, a fejlesztések folyamán az volt a célunk, hogy a lefestett felületet egyáltalán ne sárgítsa be.

Vásárlóinknak határt csak is a képzeletük szabhat! Vevőink igazi bútormentők, sőt művészek, némelyikük csodákat alkot.  Erről tanúskodnak a vásárlói visszajelzések, amelyekből néhány külön bejegyzésekben a blog menüpontban megtekinthetők. Ezek a visszajelzések bizonyítják igazán, hogy vásárlóink értéket teremtenek!

Festékünkkel vintázs, kopottas, régies hatás érhető el, amellyel szinte lehetetlen hibázni. A festett felületen jól láthatóak az ecsetnyomok, a világos bútorwax-unk hatására enyhén foltos, szintén vintázs felület érhető el, a sötét wax pedig ezt az öreges hatást fokozván még bele is ül az ecsetvonásokba. De ha nem szeretnénk ecsetvonásokat látni a lefestett felületen, akkor henger használatával simább felületet érhetünk el. Termékeinkkel nagyon sok fajta technikával tudunk bútort festeni, ezeket a rendszeresen szervezett bútorfestő tanfolyamaink, workshop-jaink keretében adjuk át érdeklődő vásárlónknak.

A HH Vintage krétafesték és a Selyemfényű Bútorlakk ecsettel vagy hengerrel, a bútorwaxunk pedig puha, nem szöszölős pamutronggyal vagy waxoló ecsettel vihetőek fel a felületre.

A HH krétafesték különböző felületeken való fedéséről ide klikkelve talál képeket, illetve bővebb információt.

A HH Vintage Krétafesték 43 féle színben kapható:

A felhasználási útmutató itt olvasható.

Miért hívják krétafestéknek?

A HH Vintage Krétafesték egy sűrű, jól fedő, lágy, puha bútorfesték. Lényege, hogy miután felvittük a felületre könnyen visszacsiszolható, és ahogy visszacsiszoljuk, a festék úgy porzik és kopik a felületen, mint a kréta az iskolatáblán. Száradás után matt, száraz, durva, sérülékeny felületet képez, amelyet minden esetben HH Vintage bútorwax-szal, vagy HH Selyemfényű Bútorlakkal kell lefesteni, “lezárni”, ezáltal időtállóvá, vízlepergetővé tenni.

Mielőtt rendelünk illetve nekiállunk a festésnek fontos, hogy elolvassuk a felhasználási útmutatót!

 

HH Vintage Krétafesték:

Lágy, jól fedő, gyorsan száradó, vízbázisú vintage krétafesték, bútorfesték.
Száradás után érdesebb tapintású, matt, könnyen csiszolható felületet képez.
Bármilyen felületre pl. fára, laminált lapra, kőre, falra, kerámiára, fémre használható.
Kiváló kopottas, antik hatás, vintage és shabby chic stílus elérésére. A lefestett felületet HH Bútorlakk vagy HH Bútorwax felvitelével szükséges időtállóvá tenni! Alaposan fel kell keverni használat előtt! Nem tűzveszélyes. Fagyveszélyes! Gyermektől elzárva tartandó. Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet! Max. 30 g/l VOC-t tartalmaz.
Magyar termék. Forgalmazó: Otofon Kft. H-2030 Érd, Alsóvölgyi út 5/b.
www.hhfestek.hu Tel:(+36) 704207500
Felhasználható: 5-25 C-on tárolva gyártástól számított 2 évig, bontatlan csomagolásban.

Származási hely: Magyarország.

 

HH Világos és Sötét Bútorwax:

A HH Bútorwax-ok ellenállóvá, tisztíthatóvá, vízlepergetővé teszik a krétafestékkel festett felületet. A HH Világos Bútorwax mélyíti a színeket, matt fényt ad a felületnek.
A HH Sötét Bútorwax öregítéshez, antikoláshoz, a részletek kiemelésére alkalmas, beleül a felületi mélyedésekbe. A Sötét Bútorwax alkalmazása esetén először a HH világoswax-ot vigyük fel a felületre, majd utána azonnal a HH Sötét Bútorwax-ot! Egy puha pamutronggyal töröljük vissza a felesleget! Ha túl sötét lett, kenjünk rá újra HH
Világos Bútorwax-ot! A sötét bútorwax-ot mindig a világos bútorwax-szal együtt használjuk! Ecsettel vagy puha, nemszöszölő ronggyal vihető fel. Száradás után vízálló, vízlepergető felületet biztosít. Magyar termék. Az edényt mindig gondosan lezárva, hűvös helyen, gyermektől elzárva kell tárolni. Emberre és környezetre veszélyes anyagot nem tartalmaz. Forgalmazó: Otofon Kft. H-2030 Érd,
Alsóvölgyi út 5/b. www.hhfestek.hu Tel: (+36) 704207500

Származási hely: Magyarország.

 

HH Selyemfényű Bútorlakk:

Vizes bázisú, selyemfényű, enyhe szagú, nyomás- és ütésálló bútorlakk. Színtelen védőbevonatot képez. Ellenállóvá, tisztíthatóvá, vízlepergetővé teszi a krétafestékkel festett felületet. Használat előtt alaposan fel kell keverni, a munkálatokat +10 C felett végezzük. Száradási és átvonhatósági idő (25 C-on) 4 óra, az időt a levegő magas páratartalma meghosszabbíthatja. Ha több rétegben visszük fel, akkor a festékrétegek felvitele között legalább 2 óra száradási időt biztosítsunk. 1l kb. 12 nm egyszeri lakkozására elegendő. Ecsettel, hengerrel vagy szórással vihető fel a HH Vintage Krétafestékkel előzően lefestett, megszáradt felületre. Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után vízzel.
EU határérték erre a termékre (A/e): 130 g/l (2010). Ez a termék max.130 g/l VOC-t tartalmaz. Magyar termék.
Nem tűzveszélyes, fagyveszélyes! Az edényt mindig gondosan lezárva, hűvös helyen, gyermekektől elzárva kell tárolni. Szembe, bőrre vagy ruhára ne kerüljön.
Forgalmazó: Otofon Kft. H-2030 Érd, Alsóvölgyi út 5/b www.hhfestek.hu Tel: (+36) 70 420 7500

Származási hely: Magyarország.

 

Forgalmazó:

Otofon Kft.
H-2030 Érd, Alsóvölgyi út 5/b

Cégjegyzékszám: 13-09-094885
Adószám: 12139756-2-13
Horváth Krisztina