A HH Bútorfestő tanfolyamokat Vas megye körzetében Glavanovics-Bodnár Kata (Katkaringó – Mesélő tárgyak) szervezi és tartja.

Helyszín: 9792 Bucsu, Rohonczi utca, a régi óvoda épülete (a játszótérnél van a bejárat)

 

———————————————————————————————————————————————————————————————————————

Legközelebbi workshopok

———————————————————————————————————————————————————————————————————————

Bútorfestő Tanfolyam HH Vintage Krétafestékkel 

2019. május 4. Szombat 10:00 – 16:00

2019. május 19. Vasárnap 10:00 – 16:00

Légy Te is környezettudatos! Fess bútort!
Ha van olyan bútorod, amit szívesen átalakítanál, hogy jobban passzoljon az otthonodba, vagy ajándékba festenél az Anyukádnak egy régi darabot (közeledik az Anyák napja), akkor gyere el a Katkaringó bútorfestő workshopra. A 100%-ban magyar HH Vintage krétafestékekkel fogunk dolgozni.

Elmondom az alapokat, majd megmutatom Neked a különböző díszítő technikákat!

  • Vintage hatás visszacsiszolással, szárazecset technikával,
  • Stencilezés,
  • Antikolás wax segítségével

Amit hoznod kell:
– az általad választott kisbútor
– hajszárító, hogy meggyorsítsuk a száradási időt

A tanfolyam kis létszámú max.6 fő!

Így mindenkinek tudok segíteni a munkájában és tudok válaszolni otthonmaradt bútoraitok átfestésével kapcsolatos kérdéseitekre!

Kérni fogok egy képet a kiszemelt „alanyról”, hogy fel tudjak készülni a munkára.

Helyszín: Bucsu, Rohonczi utca, a régi óvoda épülete (a játszótérnél van a bejárat)

A részvételi díj: 13.000 Ft / fő

Jelentkezni e-mailben, vagy telefonon lehetséges:
gbodnar.kata@gmail.com
+36/204391253

———————————————————————————————————————————————————————————————————————

JÚNIUSTÓL EGYÉNI WORKSHOPOK – AKKOR, AMIKOR NEKED JÓ

Mivel sokan vagyunk elfoglaltak, így a következő hónaptól egyéni foglalkozásokat is tartok.

👉Ha van otthon egy kis bútorod, amit szeretnél átalakítani, lefesteni, de nem tudod, hogyan állj neki, gyere el hozzám, és segítek. Jöhetsz barátnővel, családtaggal, munkatárssal, da akár egyedül is.

👉Garantálom, hogy beszippant a bútorfestés öröme! 🖌😎Viszont, ha most kezded, akkor drága lehet már csak az eszközök beszerzése is. A műhelyemben adom a festéket, profi ecseteket, stencileket, és az eddig megszerzett tapasztalatomat.

Keress bátran, egyeztessünk időpontot!❤️
Kata
kata@katkaringo.hu
+36204391253

Rólam

Amióta ceruzát tudtam fogni a kezembe, rajzolok és festek. A gyerekkori fotóim között is több olyan van, amin éppen rajzolok a suliból hazaérve. A babáim arcát mindig újrarajzoltam filccel. 🙂 A tankönyveimet is díszítettem különféle geometrikus mintákkal és virágokkal. Aztán fejembe vettem, hogy nagymamám régi székeit festem le.

A középiskola kezdetén a kreatív vonal háttérbe szorult, majd közgazdász szakon végeztem a főiskolát. Ez idő alatt is alkottam azért néha-néha. Kipróbáltam minden kreatív hobbit. Még az esküvői nyakláncomat is én készítettem, mert akkor épp a gyöngyfűzés iránt éreztem rajongást. Kötöttem, horgoltam, hímeztem mindig valamit.

Aztán egy multinál kötöttem ki irodai munkán, de éreztem, hogy nagyon nem ez az én utam. A végső lökést nekem is a családi ház vásárlása hozta meg. A megörökölt bútorokat festettem, díszítettem a saját ízlésünkre.

Aztán barátok, ismerősök kértek meg, hogy fessem újra a bútoraikat. Abszolút beleszerettem az újrahasznosítás lehetőségébe. Jó érzés, hogy a mai kornak, és saját elképzelésünknek megfelelően újrafestett, átalakított bútorokkal hozhatjuk be az otthonunkba a múlt emlékeit és hangulatát. Így jött létre a Katkaringó nevű bútorfestő vállalkozásom. Imádom a díszítőfestést, előnyben részesítem a kézzel készült mintákat a bútoraimon.

Év elején kerestem meg Krisztit, hogy szeretnék a HH festék hivatalos oktatói közé kerülni. Sok festéket használtam, mielőtt rátaláltam a HH-ra, de abszolút meggyőzött! Nekünk, nőknek mindig fontos a személy is a termék mögött (biztos a férfiaknak is, de az ő nevükben nem tudok nyilatkozni). Amikor először beszéltem Krisztivel biztosan éreztem, hogy ebben a csapatban hazataláltam. Olyan alapvető bizalmat kaptam Tőle, ami nem megszokott manapság. Hiszem, hogy a HH festék lányaival támogatni tudjuk egymást teljes vállszélességgel a közös cél érdekében. Kell ennél több?

Várok Mindenkit szeretettel bútorfestő és alkotó foglalkozásaimon Szombathely közelében!

Szeretettel, Kata