A vállalkozásról…

A HH Festék egy 100%-osan magyar vállalkozás, összes termékünket Magyarországon gyártatjuk, és erre nagyon büszkék vagyunk. 2015-ben kezdtük, és hosszú, viszontagságokkal teli út vezetett idáig, amíg jelenlegi formájában megalkottuk termékeinket, krétafestékünket. Egyik magyarországi festékgyárral illetve több vegyésszel együtt dolgozva terméktesztek és vásárlói visszajelzések alapján folyamatosan fejlesztettünk, változtattunk a receptúrákon, mire végre eljutottunk a lehető legjobb végkifejlethez. Persze, még nincs vége, hiszen mindig előjövünk újabb és újabb termékekkel, amelyeket a vásárlóink igényei szerint fejlesztünk, alakítunk.

Jelenleg 43 féle színű kiváló minőségű krétafesték, háromféle viasz, kétféle vizes bázisú bútorlakk és tanninblokkoló alapozó segítenek vásárlóinknak megújítani és helyreállítani a bútoraikat. A HH ecsetek és hengerek kiválasztásánál is fő szempont volt a kiváló minőség mellett, hogy a termékek Magyarországon készüljenek.

A környezetvédelem jegyében érdeklődőinket arra buzdítjuk, hogy használt, kopott, régi bútoraikat ne dobják ki, hanem újítsák fel, varázsolják újjá, biztosítsanak azoknak egyedi megjelenést! Erre jócskán találnak jó példát honlapunkon. Függetlenül attól, hogy vásárlónk tapasztalt bútorfestő vagy kezdő, gyorsan bele fog szeretni termékeinkbe, mert azokkal egyszerű és szórakoztató dolgozni.

2019. áprilisában saját budapesti üzletünk megnyitásával új távlatokat nyitunk (1011 Budapest, Mária tér 3.). A Batthyány tér közelében található két szintes üzlet alsó részén a bolt található, a felső szinten pedig alkotóműhelyünk, amely helyet biztosít a bútorfestő és díszítő workshopok megtartására. Innentől kezdve mind a webáruházban, mind az üzletben a saját márkás HH-s termékeken kívül igyekszünk minden olyan egyéb anyagokat és eszközöket is kínálni, amellyel a hobbi bútorfestés minden igénye kielégíthető.

 

Kik vagyunk?

Nagyon röviden fogalmazva, három elszánt hölgy, aki imád alkotni…

Kicsit hosszabban…

Az egész egy csúnya színű, laminált konyhabútorral kezdődött, amit sajnáltam volna kidobni… Végül nem is dobtam ki, hanem hosszas kutakodás, kérdezősködés, keresgélés után pár hónap múlva már a saját krétafestékünkkel festettem át…

Eredetileg közgazdász vagyok, két kisgyermek édesanyja. Gyermekeim és a HH Festék születése előtt multinacionális cégek marketing területén dolgoztam.

Szeretek alkotni és utálok pazarolni, ezért jó érzéssel tölt el, ha valamit, amit sokan már kidobnának a kukába, újjávarázsolok, újraélesztek, újrahasznosítok. Nagyon büszke vagyok rá, hogy egy olyan vállalkozást hoztam létre, amely ehhez nagyban hozzájárul.

A HH Festék vállalkozás vezetése rengeteg kihívással és munkával jár, amit egyedül, háztartás és két kisgyermek mellett szinte lehetetlen ellátni. Ezért nagy örömömre segítséget találtam két remek társ személyében, akik szintén alkotni nagyon szerető hölgytársak; Lia és Zsuzsi, ők saját vállalkozásaik keretében csatlakoztak hozzám.

Alkotó szenvedélyüknek köszönhetően a bútorfestés és díszítés különböző fogásainak rejtelmeibe is elmélyültek olyan szinten, hogy tudásukat mára már bútorfestő workshopok keretében adják át a résztvevőknek.

Mint a gyermekeink szép jövőjéért tenni akaró felelősségteljes anyukák, mind a hárman elkötelezett hívei vagyunk a környezetvédelemnek. Ebbe a szemléletbe pontosan beleilleszkedik a bútorfestés, és ezáltal vállalkozásunk is.

Feladatainkat tekintve a HH festék termékek forgalmazása, disztribúciója, marketingje, a termékfejlesztés, viszonteladói és vásárlói kapcsolattartás ügyben én, Kriszti vagyok az illetékes.

A HH bútorfestő tanfolyamokat Budapesten, a HH festék Shop-ban Lia, Békéscsaba és körzetében Zsuzsi szervezi és tartja.

Igazából nem lehet teljesen szétválasztani a feladatokat, folyamatosan egyeztetünk, összedolgozunk. Az oktatások mellett ők is folyamatosan besegítenek nekem az új termékek fejlesztésébe, tesztelésébe, ötletelésbe. A HH termékeket és tanfolyamokat közösen ajánljuk és a vásárlókat ők is nagyon szívesen és rendszeresen ellátják tanácsokkal, segítséggel.

Sok minden mellett még közös bennünk, hogy nagyon kedveljük lelkes vásárlóinkat és a bútorfestő tanfolyamokon résztvevőket, óriási örömmel és büszkeséggel tölt el bennünket, amikor elküldik nekünk azokat a csodálatos bútor alkotásokat, amiket termékeink és a bútorfestő workshopokon megszerezett tudás segítségével festettek. Ezek közül néhány megtalálható honlapunkon a blogbejegyzésekben. 

Ha szeretnél még több átfestett bútort, inspirációt, szépséget látni, értesülni az aktuális híreinkről, akcióinkról, csatlakozz zárt facebook csoportunkhoz (HH-val festek), illetve kedveld, kövesd facebook oldalunkat!

Lia és Zsuzsi vállalnak bútorfestést megrendelésre is, az ő bemutatkozásaikat az alábbiakban olvashatjátok.

Kriszti

 

Vojnovics-Kun Lívia (Bútorfestő és bútorfestés oktató, tréner)

Mottóm: Fenntartható, jótékony, kreatív? – Jöhet!

Az “Élethosszig tartó tanulás” és az emberekkel való kapcsolódás öröme tesz engem érdeklődővé és felfedezővé. Tanítóként, pszichológusként és mediátorként főként gyerekotthonban élő gyerekek személyiségfejlesztésében és támogatásában, valamint vállalati csapatépítő tréningek szervezésében dolgozom 15 éve.

A karitatív munkámban és az életemben mindig jelen van a kreatívitás és az alkotás. Nem telik el napom bútorfestés, bútorválogatás, festéselőkészítés, vagy ezekről való álmodozás nélkül.

Így született meg a Vintimage, ami egy karitatív csapatépítés: kidobásra váró, régi bútorokat újítunk fel vállalati csapatépítő tréningeken, majd elárverezzük őket és a befolyt összegből támogatjuk a rászoruló gyerekeket.

A programjaimhoz egy ideig magam kevertem és sokáig kerestem a Magyarországon fellelhető krétafestékeket, majd rátaláltam Krisztire és a HH-ra. Azóta nincs Vintimage program HH festékek nélkül.

Számomra a Flow: Egy régi bútort új köntösbe öltöztetni, és elővarázsolni a benne rejlő szépséget, személyiséget. Mindezt oktatni egy bútorfestő tanfolyamon? Beteljesült álom. 🙂 És hogy ezt a kettőt a HH shopban tehetem? Leírhatatlanul jó érzés.

Szeretettel várlak Benneteket szórakoztató-kikapcsoló bútorfestő tanfolyamaimon a HH shopban.

Lia

 

Varga Zsuzsi (Bútorfestő és bútorfestés oktató)

Végzettségemet tekintve vendéglátós vagyok, Békéscsabán élek 2,5 éves kisfiammal és apukájával.
A bútorfestéssel 2015. novemberében kötöttem életre szóló kapcsolatot, amikor is 1,5 szobás bérházi lakásunkból 3,5 szobás családi házba költöztünk .

Az új kertes házunkban a korábbi tulajdonos sok régi bútort hagyott. Mivel a felújítás költségeit nem szerettük volna új bútorok vásárlásával növelni, viszont mindenképpen szerettem volna a régi politúrozott szekrényeket, komódokat új színben látni, ezért elkezdtem kísérletezni a bútorfestéssel.

Az 5. hónapban járó várandós anyukaként mindenképp szem előtt kellett tartanom az egészségünket is. Így találtam rá a veszélyes anyagoktól mentes HH Festék termékeire.

Már ekkor éreztem, hogy ez lesz a hobbim, mára viszont szenvedélyemmé vált a bútorfestés. A saját bútoraink átfestése után családtagjaiknak, ismerőseinknek is vállaltam kisebb munkákat, majd 2017. év tavaszán felkerestem Krisztit, egy sikeres együttműködés reményében. 2017. nyarán már tartottam kis létszámú tanfolyamokat, ahol a díszítő technikákat mutattam meg az érdeklődőknek kis üvegeken, dobozokon.

A sok gyakorlás, tapasztalatszerzés, buktató után mára eljutottam odáig, hogy HH kezdő és haladó bútorfestő- és díszítő tanfolyamokat szervezek és tartok otthoni kis műhelyemben, Békéscsabán. Szeretném minél több kreatív embernek átadni azt a tudást, amit a saját bútoraim “bőrén” kikísérleteztem ki. Hiszem, hogy a HH bútorfestés tanfolyamunkon olyan tudást adunk át, amivel a résztvevők már minden gond nélkül nekiláthatnak az otthonuk kiszínezésének. Természetesen a tanfolyam után sem engedjük el a kezüket, ha bármi kérdésük van, állunk rendelkezésükre.

Ezen felül vállalok bútorfestést megrendelésre is, kifejezetten szeretem a különféle bútorok adta kihívásokat. Fő vonalam a vintage stílus, szeretem a régies, koptatott, antikolt bútorokat.

Nagyon jó érzéssel tölt el, amikor látom a megrendelő arcán az örömöt, mikor megpillantja az általam újjávarázsolt bútordarabját.

Zsuzsi