Bútorfestés:

Ha nem érzed magad elég bátornak ahhoz, hogy belevágj a bútorod átfestésébe, átalakításba, fordulj hozzánk bizalommal, és mi elkészítjük Neked! Erről érdeklődni, ajánlatot kérni elérhetőségeinken tudsz.

A HH Vintage krétafesték segítségével Te is megvalósíthatod saját bútorfestési álmaidat, ötleteidet, méghozzá nagyon könnyedén!

Itt, az oldalon válogathatsz és vásárolhatsz 43 féle színű HH Vintage krétafesték, és a hozzájuk tartozó bútorwaxok és bútorlakkok közül.

Nézz körül a blogon, ahol rengeteg vásárlói visszajelzéssel találkozhatsz, csatlakozz Facebook oldalunkhoz és inspirálódj általuk!

Bútorfestő workshop-ok:

Jelentkezz bútorfestő oktatásra, ahol megmutatjuk Neked, hogyan fess, antikolj, koptass bútort otthon, hogyan használd a krétafestékünket különböző antikolt, a ma oly divatos vintage ill. shabby chic stílusú  felületek elkészítésére, milyen módszerrel tudsz képet, feliratot tenni bútorodra.

Ha tanácsra van szükséged, keress minket elérhetőségeinken, szívesen segítünk Neked, hogyan újítsd fel, változtasd át bútorodat!

 

Kellemes nézelődést és vásárlást kívánunk!