Vásárlóink értéket teremtenek.

A mai fogyasztói társadalomban még mindig az a “divat”, hogy ha valamit megunsz, elhasználsz, tönkremegy, dobd ki és vegyél helyette újat. Hiába ömlik ránk mindenhonnan az információ e felfogás a környezetkárosító hatásáról, továbbra is ennek jegyében folyik a termelés és sajnos a fogyasztás is. Ahogy mondani szokták; szélsebesen rohanunk a szakadék, a végzetünk felé…

De ezzel a felfogással mi büszkén szembemegyünk!

A mi mottónk:

Ne dobd ki, hanem javítsd ki, fesd át, készíts belőle egyedit és megismételhetetlent!!!

Ehhez segítségképpen megalkottuk és itthon, Magyarországon gyártatjuk vizes bázisú bútorfestékünket és bútorlakkunkat, valamint a természetes összetevőkből álló háromféle bútorwaxunkat.

Hogy pontosan kik is vagyunk, erről ide klikkelve olvashatsz!

Milyen bútorokat tudnak vásárlóink termékeinkkel újjávarázsolni?

Termékeink abszolút felhasználó- és “amatőrbarátok”! 🙂 Nem szükséges asztalosnak, vagy profi festőnek lenni, sőt… Krétafestékünkkel igazából bármilyen bútor átfesthető. A HH Vintage Krétafesték mindenféle alapozás nélkül, csupán alapos zsírtalanítás és portalanítás után felvihető a felületre.

Ezért tökéletesen megfelel akár laminált, lakkozott bútorok átfestésére is. Dolgozni vele egyszerű, ezért kezdők számára is ajánlott. Könnyen felvihető és kenhető, nem erős szagú (sőt..!), saját otthonunkban nyugodtan használható.

Nyilván a felületi sérüléseket a festék sem fogja elfedni, így azokat még a festés előtt javítani szükséges. Sérüléstől függően ennek többféle módja létezik (tapaszolás, csiszolás, furnér eltávolítása stb.). Valamint léteznek különleges esetek is, amikor úgy nevezett átvérzésre hajlamos (tanninos) felülettel találkozunk.

Bútorfestő workshopunkon megmutatjuk ezeknek a sérült, illetve speciálisabb felületeknek a lefestési módját. Kezdőként és haladóként is érdemes részt venni bútorfestő tanfolyamainkon, mert itt magabiztos tudást szerezhetsz a bútorfestés és díszítés mikéntjeiről.Viszont fel szeretnénk hívni figyelmedet, hogy nem asztalosokat képezünk, csupán a hobbi bútorfestés keretein belül tartjuk bútorfestő tanfolyamainkat.

Ha még sosem festettél bútort, akkor javasoljuk, hogy olyan bútorral kezdj, aminél a zsírtalanításon és a portörlésen kívül egyéb teendőd nincsen.Tehát, ha felületileg és szerkezetileg is rendben van a bútor, akkor jöhet a festés.

Ha nem tudod eldönteni, hogy melyik szín, minta, stílus állna jól a lefestendő bútornak, akkor inspirálódj az interneten, vagy honlapunkon a vásárlóink által küldött képekből. Vásárlóinknak határt csak is a képzeletük szabhat! Vevőink igazi bútormentők, sőt művészek, némelyikük csodákat alkot.  Erről tanúskodnak a blogbejegyzésekben található visszajelzések, amelyek bizonyítják igazán, hogy “vásárlóink értéket teremtenek.”

Ha szeretnél még több átfestett bútort, inspirációt, szépséget látni, értesülni az aktuális híreinkről, akcióinkról, csatlakozz zárt facebook csoportunkhoz, illetve kedveld, kövesd facebook oldalunkat!

 

Fontos, hogy vásárlás, illetve használat előtt olvasd el a Felhasználási útmutatót! Ez sokban segít eldönteni, hogy pontosan mely termékeket válaszd a kívánt eredmény eléréséhez, valamit ezáltal sok buktatót elkerülhetsz!

 

Termékeinkről…

A HH Vintage Krétafesték sűrű, lágy, jól fedő, gyorsan száradó, vízbázisú, bútorfesték. Ha sokat áll, kiülhet a víz a tetejére, a sűrűje pedig leülepszik, ezért használat előtt mindig nagyon alaposan fel kell keverni! 43 féle színben kapható.

HH Vintage Bútorwax-unk fahéj és narancs illóolajat is tartalmaz, amely fokozza  használat közbeni élvezeti értékét. Az illat egy nap múlva elillan. Háromféle kivitelben kapható. Emberre és környezetre veszélyes anyagot nem tartalmaz!

A HH Selyemfényű Bútorlakkunk szintén vizes bázisú bútorlakk, a fejlesztések folyamán az is volt a célunk, hogy a lefestett felületet egyáltalán ne sárgítsa be. Dekupázs technikához egyaránt tökéletes.

 

Festékünkkel vintázs, kopottas, régies hatás érhető el, amellyel szinte lehetetlen hibázni. A festett felületen jól láthatóak az ecsetnyomok, a világos bútorwax-unk hatására enyhén foltos, szintén vintázs felület érhető el, a sötét vagy a barna wax pedig ezt az öreges hatást fokozván még bele is ül az ecsetvonásokba. De ha nem szeretnénk ecsetvonásokat látni a lefestett felületen, akkor henger használatával simább felületet érhetünk el. Webáruházunkban a festéshez szükséges eszközöket (ecsetek, hengerek) is megtalálod.

Termékeinkkel nagyon sok fajta technikával tudunk bútort festeni, ezeket a rendszeresen szervezett bútorfestő tanfolyamaink, workshop-jaink keretében adjuk át érdeklődő vásárlónknak.

A HH Vintage krétafesték és a Selyemfényű Bútorlakk ecsettel vagy hengerrel, a bútorwaxunk pedig puha, nem szöszölős pamutronggyal vagy waxoló ecsettel vihetőek fel a felületre. Hogy pontosan hogyan ajánlott dolgozni termékeinkkel, információt, pontos leírást a Felhasználási Útmutatóban találtok.

A HH Vintage Krétafesték jelenleg 43 féle színben kapható, webáruházunkban, illetve személyesen viszonteladóinknál vásárolhatóak meg.

Miért hívják krétafestéknek?

A HH Vintage Krétafesték egy sűrű, jól fedő, lágy, puha bútorfesték. Lényege, hogy miután felvittük a felületre könnyen visszacsiszolható, és ahogy visszacsiszoljuk, a festék úgy porzik és kopik a felületen, mint a kréta az iskolatáblán. Száradás után matt, száraz, durva, sérülékeny felületet képez, amelyet minden esetben HH Vintage bútorwax-szal, vagy HH Selyemfényű Bútorlakkal kell lefesteni, “lezárni”, ezáltal időtállóvá, vízlepergetővé tenni.

Mielőtt rendelünk illetve nekiállunk a festésnek fontos, hogy elolvassuk a felhasználási útmutatót!

 

HH Vintage Krétafesték:

Lágy, jól fedő, gyorsan száradó, vízbázisú vintage krétafesték, bútorfesték.
Száradás után érdesebb tapintású, matt, könnyen csiszolható felületet képez.
Bármilyen felületre pl. fára, laminált lapra, kőre, falra, kerámiára, fémre használható.
Kiváló kopottas, antik hatás, vintage és shabby chic stílus elérésére. A lefestett felületet HH Bútorlakk vagy HH Bútorwax felvitelével szükséges időtállóvá tenni! Alaposan fel kell keverni használat előtt! Nem tűzveszélyes. Fagyveszélyes! Gyermektől elzárva tartandó. Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet! Max. 30 g/l VOC-t tartalmaz.
Magyar termék. Forgalmazó: Otofon Kft. H-2030 Érd, Alsóvölgyi út 5/b.
www.hhfestek.hu Tel:(+36) 704207500
Felhasználható: 5-25 C-on tárolva gyártástól számított 2 évig, bontatlan csomagolásban.

Származási hely: Magyarország.

 

HH Világos, Sötét (fekete) és Barna Bútorwax:

A HH Bútorwax-ok ellenállóvá, tisztíthatóvá, vízlepergetővé teszik a krétafestékkel festett felületet. A HH Világos Bútorwax mélyíti a színeket, matt fényt ad a felületnek.
A HH Sötét vagy Barna Bútorwax öregítéshez, antikoláshoz, a részletek kiemelésére alkalmas, beleül a felületi mélyedésekbe. A Sötét Bútorwax alkalmazása esetén először a HH világoswax-ot vigyük fel a felületre, majd utána azonnal a HH Sötét Bútorwax-ot! Egy puha pamutronggyal töröljük vissza a felesleget! Ha túl sötét lett, kenjünk rá újra HH
Világos Bútorwax-ot! A sötét vagy a barna bútorwax-ot mindig a világos bútorwax-szal együtt használjuk! Ecsettel vagy puha, nemszöszölő ronggyal vihető fel. Száradás után vízálló, vízlepergető felületet biztosít. Magyar termék. Az edényt mindig gondosan lezárva, hűvös helyen, gyermektől elzárva kell tárolni. Emberre és környezetre veszélyes anyagot nem tartalmaz. Forgalmazó: Otofon Kft. H-2030 Érd,
Alsóvölgyi út 5/b. www.hhfestek.hu Tel: (+36) 704207500

Származási hely: Magyarország.

 

HH Selyemfényű Bútorlakk:

Vizes bázisú, selyemfényű, enyhe szagú, nyomás- és ütésálló bútorlakk. Színtelen védőbevonatot képez. Ellenállóvá, tisztíthatóvá, vízlepergetővé teszi a krétafestékkel festett felületet. Használat előtt alaposan fel kell keverni, a munkálatokat +10 C felett végezzük. Száradási és átvonhatósági idő (25 C-on) 4 óra, az időt a levegő magas páratartalma meghosszabbíthatja. Ha több rétegben visszük fel, akkor a festékrétegek felvitele között legalább 2 óra száradási időt biztosítsunk. 1l kb. 12 nm egyszeri lakkozására elegendő. Ecsettel, hengerrel vagy szórással vihető fel a HH Vintage Krétafestékkel előzően lefestett, megszáradt felületre. Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után vízzel.
EU határérték erre a termékre (A/e): 130 g/l (2010). Ez a termék max.130 g/l VOC-t tartalmaz. Magyar termék.
Nem tűzveszélyes, fagyveszélyes! Az edényt mindig gondosan lezárva, hűvös helyen, gyermekektől elzárva kell tárolni. Szembe, bőrre vagy ruhára ne kerüljön.
Forgalmazó: Otofon Kft. H-2030 Érd, Alsóvölgyi út 5/b www.hhfestek.hu Tel: (+36) 70 420 7500

Származási hely: Magyarország.

 

Forgalmazó:

Otofon Kft.
H-2030 Érd, Alsóvölgyi út 5/b

Cégjegyzékszám: 13-09-094885
Adószám: 12139756-2-13
Horváth Krisztina