Vásárlóink értéket teremtenek.

A mai fogyasztói társadalomban még mindig az a “divat”, hogy ha valamit megunsz, elhasználsz, tönkremegy, dobd ki és vegyél helyette újat. Hiába ömlik ránk mindenhonnan az információ e felfogás környezetkárosító hatásáról, továbbra is ennek jegyében folyik a termelés és sajnos a fogyasztás is. Ahogy mondani szokták; szélsebesen rohanunk a szakadék, a végzetünk felé…

De ezzel a felfogással mi büszkén szembemegyünk!

A mi mottónk:

Ne dobd ki, hanem javítsd ki, fesd át, készíts belőle egyedit és megismételhetetlent!!!

Ehhez segítségképpen megalkottuk és itthon, Magyarországon gyártatjuk vizes bázisú bútorfestékünket és bútorlakkunkat, alapozónkat, valamint a természetes összetevőkből álló háromféle bútorwaxunkat.

Hogy pontosan kik is vagyunk, erről ide klikkelve olvashatsz!

Milyen bútorokat tudnak vásárlóink termékeinkkel újjávarázsolni?

Nem szükséges asztalosnak, vagy profi festőnek lenni, termékeink abszolút felhasználó- és “amatőrbarátok”, dolgozni velük egyszerű, ezért kezdők számára is ajánlott. Krétafestékünkkel szinte bármilyen bútor átfesthető, könnyen felvihető és kenhető, nem erős szagú (sőt..!), vízbázisú, környezetbarát, saját otthonunkban nyugodtan használható.

Az esetek többségében a HH Vintage Krétafesték mindenféle alapozás nélkül, csupán alapos zsírtalanítás és portalanítás után felvihető a felületre, de vannak persze speciális esetek is. Például, amikor úgy nevezett átvérző anyagon dolgozunk, vagy bizonyos laminált, fóliázott anyagok, amikor célszerű a felületet festés előtt alapozni, illetve kicsit megcsiszolni. Erről bővebben a felhasználási útmutatóban olvashattok.

Ha még sosem festettél bútort, akkor javasoljuk, hogy olyan bútorral kezdj, aminél a zsírtalanításon és a portörlésen kívül egyéb teendőd nincsen.Tehát, ha felületileg és szerkezetileg is rendben van a bútor, akkor jöhet a festés.

Ha nem tudod eldönteni, hogy melyik szín, minta, stílus állna jól a lefestendő bútornak, akkor inspirálódj az interneten, vagy honlapunkon a vásárlóink által küldött képekből.

Vásárlóinknak határt csak is a képzeletük szabhat! Vevőink igazi bútormentők, sőt művészek, némelyikük csodákat alkot.  Erről tanúskodnak a blogbejegyzésekben található visszajelzések, amelyek bizonyítják igazán, hogy “vásárlóink értéket teremtenek.”

A hobbi bútorfestés kellékeinek forgalmazásán kívül barátias hangulatú, kreatív bútorfestő tanfolyamokat is tartunk, ahol a résztvevők játszva sajátítják el az egyes bútorfestési és díszítési technikákat.

Kezdőként és haladóként is érdemes részt venni bútorfestő foglalkozásainkon, mert itt magabiztos tudást szerezhetsz és utána még bátrabban nekiállhatsz otthon bútoraid átvarázsolásához. Viszont fel szeretnénk hívni figyelmedet, hogy nem asztalosokat képezünk, csupán a hobbi bútorfestés keretein belül mozgunk.

Ha szeretnél még több átfestett bútort, inspirációt, szépséget látni, értesülni az aktuális híreinkről, akcióinkról, csatlakozz zárt facebook csoportunkhoz, illetve kedveld, kövesd facebook oldalunkat!

 

Fontos, hogy vásárlás, illetve használat előtt olvasd el a Felhasználási útmutatót! Ez sokban segít eldönteni, hogy pontosan mely termékeket válaszd a kívánt eredmény eléréséhez, valamit ezáltal sok buktatót elkerülhetsz!

 

Termékeinkről…

Saját márkás termékeink, vagyis a HH festék termékek:

A HH Vintage Krétafesték sűrű, lágy, jól fedő, gyorsan száradó, vízbázisú, bútorfesték. Ha sokat áll, kiülhet a víz a tetejére, a sűrűje pedig leülepszik, ezért használat előtt mindig nagyon alaposan fel kell keverni! 43 féle színben kapható.

HH Vintage Bútorwax-unk fahéj és narancs illóolajat is tartalmaz, amely fokozza  használat közbeni élvezeti értékét. Az illat használat után elillan. Háromféle kivitelben kapható. Emberre és környezetre veszélyes anyagot nem tartalmaz!

A HH Selyemfényű és Matt Bútorlakkunk szintén vizes bázisú bútorlakk, a fejlesztések folyamán az is volt a célunk, hogy a lefestett felületet egyáltalán ne sárgítsa be. Dekupázs technikához egyaránt tökéletes.

A HH Záró-alapozó termékünk egy vízbázisú alapozó magas blokkoló hatással. A krétafesték felvitele előtt ajánlott használni, így megakadályozható a korábbi színezők, illetve a csersav (tannin) átoldódása a felületen.

A saját márkás termékeinken kívül további, a hobbi bútorfestéshez szükséges anyagokat és kellékeket is megtaláljátok webáruházunkban, illetve üzletünkben (HH festék Shop):  3D és sima stencilek/festősablonok, táblafestékek, metál effektek létrehozásához szükséges anyagok: metál festékek, waxok, füstfóliák (arany, ezüst, bronz stb.), 3D-s díszítésekhez szükséges paszták, ragasztók, eszközök, transzferáláshoz gélek, táblafestékek, bútorgombok, illetve a bútorfestés előkészítéséhez csiszoló papírok, maszkoló szalagok, spaklik…

 

Miért hívják krétafestéknek?

A HH Vintage Krétafesték egy sűrű, jól fedő, lágy, puha bútorfesték. Lényege, hogy miután felvittük a felületre könnyen visszacsiszolható, és ahogy visszacsiszoljuk, a festék úgy porzik és kopik a felületen, mint a kréta az iskolatáblán. Száradás után matt, száraz, durva, sérülékeny felületet képez, amelyet minden esetben HH Vintage bútorwax-szal, vagy HH Bútorlakkal kell lefesteni, “lezárni”, ezáltal időtállóvá, vízlepergetővé tenni.

Mielőtt rendelünk illetve nekiállunk a festésnek fontos, hogy elolvassuk a felhasználási útmutatót!

Festékünkkel vintázs, kopottas, régies hatás érhető el, amellyel szinte lehetetlen hibázni. A festett felületen jól láthatóak az ecsetnyomok, a világos bútorwax-unk hatására enyhén foltos, szintén vintázs felület érhető el, a sötét vagy a barna wax pedig ezt az öreges hatást fokozván még bele is ül az ecsetvonásokba. De ha nem szeretnénk ecsetvonásokat látni a lefestett felületen, akkor henger használatával simább felületet érhetünk el. Webáruházunkban a festéshez szükséges eszközöket (ecsetek, hengerek stb.) is megtalálod.

A HH Vintage Krétafesték és a Bútorlakk ecsettel vagy hengerrel, a bútorwaxunk pedig puha, nem szöszölős pamutronggyal vagy waxoló ecsettel vihetőek fel a felületre. Hogy pontosan hogyan ajánlott dolgozni termékeinkkel, információt, pontos leírást a Felhasználási Útmutatóban találtok.

Termékeink webáruházunkban, vagy személyesen a HH festék Shop-ban (1011 Budapest, Mária tér 3.) illetve viszonteladóinknál vásárolhatóak meg.

 

 

Forgalmazó:

Otofon Kft.
H-2030 Érd, Alsóvölgyi út 5/b

Cégjegyzékszám: 13-09-094885
Adószám: 12139756-2-13
Horváth Krisztina