HH Matt Bútorlakk
Vizes bázisú, matt, enyhe szagú, nyomás- és ütésálló bútorlakk. Gyorsan szárad, enyhe szagú, színtelen védőbevonatot képez pl. bútorokon, már festett beltéri felületeken. Használat előtt alaposan fel kell keverni. Felhordható ecsettel vagy hengerrel. Ne dolgozzunk vele + 8 C alatti hőmérsékleten. Vízzel higítható. Száradási idő kb. 1 óra. +20 C-nál és közepes páratartalom mellett, felhordott vastagságtól és felülettől függően kb. 12 óra elteltével átfesthető. Nem alkalmas padlóbevonatokhoz és konyhai munkalapokon. 1l kb. 10,5 nm egyszeri lakkozására elegendő. Származási hely: Magyarország.
1.450 Ft3.590 Ft Tovább
HH Selyemfényű Bútorlakk
Vizes bázisú, beltéri, selyemfényű, nyomás- és ütésálló bútorlakk. Gyorsan szárad, enyhe szagú, színtelen védőbevonatot képez pl. bútorokon, már festett beltéri felületeken. Használat előtt alaposan fel kell keverni. Felhordható ecsettel vagy hengerrel. Ne dolgozzunk vele + 8 C alatti hőmérsékleten. Vízzel higítható. Száradási idő kb. 1 óra. +20 C-nál és közepes páratartalom mellett, felhordott vastagságtól és felülettől függően kb. 12 óra elteltével átfesthető. Nem alkalmas padlóbevonatokhoz és konyhai munkalapokon. 1l kb. 10,5 nm egyszeri lakkozására elegendő. Származási hely: Magyarország.
1.450 Ft3.590 Ft Tovább
HH Záró-alapozó
A HH Záróalapozót a krétafesték felvitele előtt ajánlott használni a csersavtartalomban gazdag, vagy korábban pácolt (lazúrozott), vagy egyéb módon színezett felületeken. Használatával záró réteget képez, így elkerülhetők a tannin (csersav) illetve egyéb színezők átoldódása. Használatával hidat is képez, vagyis elősegíti a krétafesték jobb tapadását a felülethez. Alapozás előtt a felületeket nem szükséges megcsiszolni, csupán portalanítani, vagy zsírtalanítani. Használat előtt alaposan fel kell keverni, ecsettel vagy hengerrel vihető fel, egy rétegben. 40 perc után érintésszáraz, de a teljes száradása 12-24 óra. Átlátszó felületet képez, ezért ha visszacsiszoljuk az erre ráfestett krétafestéket, akkor előtűnik az eredeti felület színe. Az HH Záróalapozó használata és száradása után csiszolás nélkül felvihető a HH Vintage Krétafesték a felületre. Alkalmazható fa, fém, üveg, cserép, kerámia, porcelán, műanyag felületeken. 1 liter kb. 10 nm-re elegendő. Magyar termék.
1.450 Ft4.390 Ft Tovább