Fontos tudnivalók

• A honlapon webáruház található, amelynek segítségével tudja leadni megrendelését.

• A termékek postázása hetente többször történik. Az előre fizetéses megrendelések ellenértékének beérkezése után a futár a csomagot szállítási címtől függően az elkövetkező 3-6 munkanapon belül kézbesíti. Utánvétes megrendelések esetén a megrendelést követően 3-6 munkanapon belül kézbesíti a futár a csomagot. Ettől eltérő esetekben értesítjük vásárlónkat.

• Amennyiben elnyeri tetszését valamelyik termék és arról további információt szeretne kérni, készséggel állunk rendelkezésére, a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink bármelyikén.

• Kérdéseit e-mail-ben vagy telefonon tudja feltenni, a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeken.

 

Fizetési feltételek a webáruházban:

• Előreutalással:

Átutalással történő fizetés esetében az áru ellenértékének 100 %- a, a szállítási költséggel együtt a megrendelés visszaigazolásakor, előre fizetendő, a visszaigazolásban feltüntetett számlaszámra. A megrendelt áru átvétele, illetve postázása csak az ellenérték beérkezését követően lehetséges.

• Utánvéttel:

Utánvéttel történő fizetéskor az áru ellenértékének 100 %- át a futárnak kell kifizetni a csomag átvételekor. A futárral történő szállítási költség (2100 Ft) és az utánvét költsége (500 Ft) a vásárlót terheli.

A webáruházas megrendeléseket az Otofon Kft. (HH Festék forgalmazója) szolgálja ki, ő számláz a megrendelőnek és a megrendelés ellenértéket is neki szükséges kiegyenlíteni.

 

A webáruházban vásárolt termékek átvételének helye:

Az megrendelt termékek átvétele történhet:

 

• Budapesten személyesen:

  • Telefonon előre leegyeztetett helyen és időpontban, leginkább Budapest 1. kerületében. A személyes átvétel csak a megrendelt árú ellenértékének előreutalását követően lehetséges.
  • Ha a kapcsolat menüpontban található viszonteladó üzleteinkben szeretné átvenni a termékeket, akkor a kiválasztott üzlettel szükséges felvenni a kapcsolatot, náluk leadni a megrendelést és egyeztetni az átvételt.

 

• Futáros kézbesítés útján, házhozszállítással:

Futárral történő házhozszállítás esetén a futár költsége a megrendelőt terheli (előre utalással 2100 Ft, utánvétel esetén 2600 Ft). Kivételt képeznek ez alól a min. bruttó 28.000 Ft értékű megrendelések.

 

A küldeményeinket a DPD Hungária Kft. szállítja ki a megrendelőknek.

1158 Budapest, Késmárk u. 14. B. épület

Tel: +36 1 501 6200

honlap: www.dpd.hu

e-mail: dpd@dpd.hu

 

Viszonteladóinknál személyesen, készpénzben tud vásárolni.

Webáruházunkat itt találja!