A vállalkozásunkról…

A HH Festék egy 100%-osan magyar vállalkozás, összes termékünket Magyarországon gyártatjuk, és erre nagyon büszkék vagyunk. 2015-ben kezdtük, és hosszú, viszontagságokkal teli út vezetett idáig, amíg jelenlegi formájában megalkottuk termékeinket, krétafestékünket. Egyik magyarországi festékgyárral együtt dolgozva terméktesztek, és vásárlói visszajelzések alapján folyamatosan fejlesztettünk, változtattunk a receptúrán, mire végre eljutottunk a mostani, a lehető legjobb végkifejlethez.

Jelenleg 43 féle színű kiváló minőségű krétafesték, kétféle viasz és vizes bázisú bútorlakkok segítenek vásárlóinknak megújítani és helyreállítani a bútoraikat. Termékeink által vevőink egyedi megjelenést biztosíthatnak használt bútoraiknak. A környezetvédelem jegyében érdeklődőinket arra buzdítjuk, hogy használt, kopott, régi bútoraikat ne dobják ki, hanem újítsák fel, varázsolják újjá. Erre jócskán találnak jó példát honlapunkon.

Függetlenül attól, hogy vásárlónk tapasztalt bútorfestő vagy kezdő, gyorsan bele fog szeretni termékeinkbe, mert azokkal egyszerű és szórakoztató dolgozni.

Kik vagyunk?

Nagyon röviden fogalmazva, két elszánt, kétgyermekes anyuka, aki imád alkotni…

Kicsit hosszabban…

Az egész egy csúnya színű, laminált konyhabútorral kezdődött, amit sajnáltam volna kidobni… Végül nem is dobtam ki, hanem hosszas kutakodás, kérdezősködés, keresgélés után pár hónap múlva már a saját krétafestékünkkel festettem át…

Eredetileg közgazdász vagyok, két kisgyermek édesanyja. Gyermekeim, és harmadik gyermekünk, a HH Festék születése előtt multinacionális cégek marketing területén dolgoztam.

Mindig is szerettem alkotni, bár sosem jutottam el egyik területen sem profi szintre, bár igazából nem is állt szándékomban. A termékeinkben is éppen ez a lényeg, hogy nem kell rendkívüli tehetség és óriási bútorfestési tapasztalat ahhoz, hogy valaki újjávarázsolja általuk bútorát. Fogalmazhatunk úgy is, hogy amatőrbarát, és ez így jó.

Egy saját vállalkozás vezetése rengeteg kihívással és munkával jár, amit egyedül, háztartás és két kisgyermek mellett szinte lehetetlen ellátni. Ezért nagy szerencsémre segítséget találtam egy remek társ személyében, aki szintén egy kétgyermekes, alkotni nagyon szerető anyuka(sors)társ; Viki, akinek még nálam is több türelme van a kézműveskedéshez.

Eddig kevés szabadidejében a hobbi bútorfestés mellett csodálatos mozaikozott tárgyakat készített, művei alapján bátran nevezhetjük mozaikművésznek (www.mozaikom.hu). Alkotó szenvedélyének köszönhetően a bútorfestés és díszítés különböző fogásainak rejtelmeibe is elmélyült olyan szinten, hogy tudását mára már bútorfestő workshopok keretében adja át a résztvevőknek. Ez igazán testhezálló feladat számára, hiszen Viki végzettségét tekintve pedagógus.

Horváth Kriszti (Tulajdonos, Hobbi bútorfestő) és Hegedűs Viki (Mozaik tervező és készítő, hobbi bútorfestő)

Mint a gyermekeink szép jövőjéért tenni akaró felelősségteljes anyukák, mind a ketten elkötelezett hívei vagyunk a környezetvédelemnek. Ebbe a szemléletbe pontosan beleilleszkedik a bútorfestés, és ezáltal termékeink is.

Feladatainkat tekintve a forgalmazás, marketing, vásárlói kapcsolattartás ügyben én, Kriszti vagyok az illetékes. A workshop-ok, termékfejlesztés, tesztek, alkotás területével pedig Viki foglalatoskodik. De igazából nem is nagyon lehetséges a feladatok szétválasztása, mert mindent folyamatosan egyeztetünk, megbeszélünk.

Sok minden mellett még közös bennünk, hogy nagyon kedveljük lelkes vásárlóinkat, óriási örömmel és büszkeséggel tölt el minket, amikor elküldik nekünk azokat a csodálatos bútor alkotásokat, amiket termékeink segítségével festettek.

Szeretettel,
Kriszti